Vandaag open: 09:00 - 12:30 | Namiddag op afspraak

Uw activiteit

Gedreven én veilig ondernemen? Dat is vanzelfsprekend! Dankzij onze expertise brengen wij alle risico’s voor uw bedrijf in kaart. Wij reiken u een objectief en persoonlijk advies aan volledig op maat van uw bedrijf. Zo komt u niet meer voor verrassingen te staan en bent u beschermd in alle situaties. 

Burgerrechtelijke aansprakelijkheid

Veroorzaakt u of één van uw medewerkers in het kader van uw activiteit schade aan derden? Dan dekt de verzekering burgerrechtelijke aansprakelijkheid dat. Deze verzekering komt steeds tussen in situaties die betrekking hebben op zelfstandige ondernemers en kmo’s. Loopt er iets mis tijdens de levering van uw producten, gedurende uw werk of aan goederen die u worden toevertrouwd, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. De verzekering burgerrechtelijke aansprakelijkheid beschermt u.

Wilt u graag wat meer informatie over de verschillende situaties waarin u verzekerd bent? Aarzel dan niet en maak een afspraak!

Brand en diefstal

Om uw bedrijf te beschermen tegen schade veroorzaakt door brand, ontploffing, storm, natuurrampen, … is het van essentieel belang om over een brandverzekering te beschikken. Als eigenaar van het gebouw wordt alle schade aan het pand gedekt. Bent u huurder van het gebouw? Dan wordt de huurdersaansprakelijkheid vergoed door de brandverzekering. U moet namelijk het gebouw op het einde van het huurcontract teruggeven in de staat dat u het gekregen hebt. Om zichzelf veilig te stellen zal de eigenaar van het gebouw u als huurder vaak verplichten een brandverzekering te nemen. Zo is hij er steeds zeker van dat de schade vergoed zal worden.

De brandverzekering kan u aanvullen met een diefstalverzekering. Zo is uw inboedel ook verzekerd tegen de schade of het verlies dat het heeft opgelopen door vandalisme of een (poging tot) diefstal.

Voor meer informatie bent u altijd welkom op kantoor. Samen gaan wij op zoek naar een verzekering op maat. Maak nu een afspraak!

Informatica- en cyberrisico’s

Een hacker die zijn weg vindt naar uw klantendatabestand of een virus dat uw website helemaal plat legt? Het gebeurt tegenwoordig steeds meer. U hebt ongetwijfeld al maatregelen genomen tegen cyberaanvallen door het installeren van een antivirus of een firewall. Helaas is dat niet meer voldoende door de geavanceerde technieken die hackers steeds weer uit hun mouw schudden.

Kies voor onze cyber protection verzekering en bescherm zo uw zaak tegen virusinfecties en hackers.

Maak een afspraak en wij leggen alles graag tot in de puntjes uit.

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag verder. Contacteer ons op 089 35 05 31 of mail info@frankroets.be

Partner voor een gezonde toekomst

Uw toekomst is onze zorg. We zoeken voor ieder risico de juiste verzekering zodat we u een gezonde toekomst kunnen garanderen.
Bij ons vind u de verzekering die u nodig heeft.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Vertrouwen

Vertrouwensvol

Deskundig team

Team van deskundigen

Transparante communicatie

Transparante communicatie