Vandaag open: 09:00 - 12:30 & 13:30 tot 17:00

Uw medewerkers

Uw medewerkers zijn de drijvende kracht van uw bedrijf. Hun veiligheid is daarom prioriteit nummer één. Kies voor de juiste verzekering aangepast aan de wensen en behoeften van u en uw personeel en zorg zo voor een optimale bescherming. Wij bieden alvast interessante verzekeringen aan inclusief uitbreidingsmogelijkheden. 

Arbeidsongevallenverzekering

Loopt een van uw werknemers plotseling een letsel op tijdens het werk? Dan spreken we van een arbeidsongeval. Hierbij is het belangrijk dat het gaat over een lichamelijke kwetsuur veroorzaakt door het werk. De werkgever is in zo’n situaties altijd verplicht over een arbeidsongevallenverzekering te beschikken, want hij of zij zal opdraaien voor de medische kosten.

Deze verzekering is vrij algemeen, daardoor is ze in sommige situaties onvoldoende. Daarom bieden wij enkele uitbreidingen aan die de arbeidsongevallenverzekering aanvult. Op die manier stelt u uzelf en uw personeel optimaal veilig.

Kom even langs en samen gaan wij op zoek naar een arbeidsongevallenverzekering op uw maat.

Hospitalisatie en zware ziekten

Soms kunnen letsels zo ernstig zijn dat medewerkers in het ziekenhuis moeten verblijven of voor langere tijd thuis zitten. Ook zware ziektes vallen onder dit stramien. In deze gevallen kan een hospitalisatieverzekering of een verzekering voor zware ziekten interessant zijn. Zo kan uw werknemer rustig de tijd nemen en zich volledig concentreren op een spoedig herstel.

Samen bekijken we graag de mogelijkheden en stellen we een aangepaste verzekering voor. Maak nu een afspraak!

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag verder. Contacteer ons op 089 35 05 31 of mail info@frankroets.be

Partner voor een gezonde toekomst

Uw toekomst is onze zorg. We zoeken voor ieder risico de juiste verzekering zodat we u een gezonde toekomst kunnen garanderen.
Bij ons vindt u de verzekering die u nodig heeft.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Vertrouwen

Vertrouwensvol

Deskundig team

Team van deskundigen

Transparante communicatie

Transparante communicatie