Vandaag open: 09:00 - 12:30 & 13:30 tot 17:00

Uw pensioen

Vandaag werkt u voor uw vrijheid en comfort van later. Samen bekijken we hoe u uw financiële toekomst best plant en verzekert. Met slimme oplossingen op maat en termijn.

Vrij aanvullend pensioen zelfstandigen (VAPZ)

Als zelfstandige is een pensioen helemaal niet zo vanzelfsprekend als voor een bediende of arbeider. Om uw toekomst toch veilig te stellen is een vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen of kortweg VAPZ een interessant aanbod. Deze verzekering is een aanvulling op het wettelijke pensioen waarbij u elk jaar een som naar keuze spaart. Bovendien genereert VAPZ een optimaal rendement.

Komt u graag wat meer te weten over een VAPZ, aarzel dan niet en contacteer ons!

Individuele pensioentoezegging (IPT)

Bent u een ondernemer die opereert vanuit een vennootschap? Kies dan voor de individuele pensioentoezegging. Via deze pensioenformule spaart u voor uw aanvullend pensioen. Naast de persoonlijke voordelen, wint ook uw bedrijf bij deze verzekering. De bijdragen zijn aftrekbaar als beroepskosten. Uw organisatie profiteert dus van een aanzienlijke belastingvermindering. Contacteer ons en samen met u stellen we een IPT op die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften.

Pensioenovereenkomst voor zelfstandigen (POZ)

Bent u een ondernemer zonder vennootschap? Ga dan voor een pensioenovereenkomst voor zelfstandigen of kortweg POZ.  Met de POZ krijgt u als zelfstandige de mogelijkheid om een aanvullend pensioen op te bouwen. U stelt op een fiscaal voordelige manier een extra pensioenkapitaal op, bovenop het vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen. Maak een afspraak en kom even langs voor wat meer uitleg!

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag verder. Contacteer ons op 089 35 05 31 of mail info@frankroets.be

Partner voor een gezonde toekomst

Uw toekomst is onze zorg. We zoeken voor ieder risico de juiste verzekering zodat we u een gezonde toekomst kunnen garanderen.
Bij ons vindt u de verzekering die u nodig heeft.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Vertrouwen

Vertrouwensvol

Deskundig team

Team van deskundigen

Transparante communicatie

Transparante communicatie