Vandaag open: 09:00 - 12:30 | Namiddag op afspraak

Jouw gezin

Je gezin staat op nummer één. Hun veiligheid draag je hoog in het vaandel, maar een ongeluk is soms snel gebeurd. Enerzijds kan je jezelf schade berokkenen, anderzijds kan je leed bij derden veroorzaken. Dat geldt ook voor je gezinsleden en je huisdieren. Een financiële kater ligt dan al snel op de loer, want die schade moet je vergoeden. Maar wees gerust! Wat er ook op je pad komt, wij zorgen ervoor dat je gezond en wel verzekerd bent.

Familiale verzekering

Je krast per ongeluk met je tas tegen een geparkeerde auto? Of je hond is net iets te enthousiast en bijt bij je thuis een bezoeker? Het is gebeurd voor dat je het weet, maar het voorval blijft wel een tijdje nazinderen. Het financiële kostenplaatje van de gevolgen kan namelijk snel oplopen. Tenzij je beschikt over een goede familiale verzekering! Kies voor onze verzekering comfort privéleven en ga samen met je gezin met vertrouwen door het leven.

Ongevallen en privéleven

Ben je aangesloten bij een mutualiteit of beschik je over een hospitalisatieverzekering? Opgelet! Die betalen niet altijd al je medische kosten terug. Daarom is het interessant om jezelf, maar ook de rest van je gezin met een persoonlijke ongevallenverzekering te beschermen. Ben je bijvoorbeeld gevallen tijdens het fietsen? Of heb je je verbrand tijdens het koken? Alle ongevallen buiten het kader van je werk of school worden vergoed door de persoonlijke ongevallenverzekering.

Dierenverzekering

Je huisdier is een deel van het gezin. Hen beschermen tegen allerhande ziektes en ongevallen hoort daar dus ook bij. Helaas kan je hen hiervoor niet altijd behoeden en ben je wel eens genoodzaakt een bezoekje te brengen aan de dierenarts. Kies voor onze dierenverzekering en wij helpen jou bij het verlichten van de dierenartskosten.

Elektrische fiets, Segway, Hoverboard, Monowheel en elektrische step

Voor het milieu, voor het plezier of om gezonder te leven! Heel wat mensen kiezen regelmatig voor alternatieve transportmiddelen. Uiteraard moet je dan bepaalde verkeersregels in acht nemen, maar moet je ook een verzekering afsluiten? Dat hangt af van je vervoersmiddel. Rijd je met een gewone fiets met trapondersteuning die niet sneller kan dan 45km/u, dan heb je voldoende aan een familiale verzekering. Die verzekert je namelijk voor schade aan derden. Gebruik je een transportmiddel dat autonoom meer 45km/u haalt, dan is een BA-fietsverzekering verplicht en moet je een groene kaart kunnen voorleggen.

Wil je je elektrische fiets, Segway of Hoverboard verzekeren tegen schade of diefstal? Dan kan je ook kiezen voor een gewone of omnium fietsverzekering. Hierbij geldt de voorwaarde dat de autonome snelheid van je vervoersmiddel maximum 25km/u bedraagt en de niet-autonome snelheid 45km/u.

Wil je graag extra informatie? Maak dan snel een afspraak!

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag verder. Contacteer ons op 089 35 05 31 of mail info@frankroets.be

Partner voor een gezonde toekomst

Jouw toekomst is onze zorg. We zoeken voor ieder risico de juiste verzekering zodat we je een gezonde toekomst kunnen garanderen.
Bij ons vind je de verzekering die je nodig hebt.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Vertrouwen

Vertrouwensvol

Deskundig team

Team van deskundigen

Transparante communicatie

Transparante communicatie