Vandaag open: 09:00 - 12:30 | Namiddag op afspraak

Jouw pensioen

Hoe je loopbaan er ook uitziet, er komt een moment dat je met pensioen gaat. Door de vergrijzing komen de wettelijke pensioenen meer en meer onder druk te staan. Daarom is het verstandig om zelf een extra centje opzij te zetten. Hoe sneller je in actie schiet, hoe meer je kan genieten van een zorgeloos pensioen.

Begin vandaag nog te sparen voor jouw toekomst!

Pensioenverzekering

Onze pensioensverzekering is een bijzonder voordelige formule. Je geniet van een gewaarborgde rentevoet. Deze verzekering is ook fiscaal interessant: 25 % of 30 % van je premie worden gerecupereerd via belastingen.

Wil je graag meer uitleg over een pensioenverzekering? Aarzel dan niet en maak een afspraak!

Beleggingsverzekering

Een beleggingsverzekering dient onder andere om te sparen voor je pensioen en om je geld te laten renderen. Aan een beleggingsverzekering is meer risico verbonden omdat de opbrengsten bepaald worden door de markt. Daar tegenover staat wel een potentieel hoger rendement. Daarnaast is één van de grootste voordelen van een beleggingsverzekering het feit dat je de begunstigde kan kiezen. Stel je bent niet getrouwd met je partner en jij komt te overlijden? Dan krijgt je partner niet onmiddellijk toegang tot jouw vermogen. Beschik je over een beleggingsverzekering dan kan je jouw partner zonder tussenkomst van een notaris toch beschermen. Bovendien komt het vermogen sneller vrij dan bij een bancaire belegging.

Zit je met vragen of ben je geïnteresseerd in een beleggingsverzekering? Maak dan snel een afspraak!

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag verder. Contacteer ons op 089 35 05 31 of mail info@frankroets.be

Partner voor een gezonde toekomst

Jouw toekomst is onze zorg. We zoeken voor ieder risico de juiste verzekering zodat we je een gezonde toekomst kunnen garanderen.
Bij ons vind je de verzekering die je nodig hebt.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Vertrouwen

Vertrouwensvol

Deskundig team

Team van deskundigen

Transparante communicatie

Transparante communicatie