Vandaag open: 09:00 - 12:30 & 13:30 tot 17:00

Jouw thuis

Een veilige thuishaven? Dat is een basisbehoefte en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Of je nu bouwt, koopt of verkoopt, wij zorgen ervoor dat je woning goed beschermd is. Met de juiste verzekering op maat pakken wij dit aan en ondersteunen we jouw warme thuis.

Woningverzekering samenstellen die echt bij u past?

Klik op onderstaande afbeelding en maak gebruik van onze simulator!

Simulator woningverzekering

Met een woningverzekering ben je beschermd tegen eventuele schade aan je huis. Het dekt namelijk de waarde van je woning. Heb je bijvoorbeeld te maken met een brand, een natuurramp, een grote storm, vandalisme of een inbraak? Met deze verzekering kom je niet voor nog meer verrassingen te staan. Alle schade die het huis heeft opgelopen, valt hieronder en wordt verzekerd.

Ben je eigenaar of huurder? Wacht niet tot dat het te laat is en voorzie een woningverzekering die volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften. Hoewel het niet verplicht is, is het zowel voor de eigenaar als de huurder belangrijk om over een verzekering te beschikken. Een ongeluk is snel gebeurd. Geen idee waar te beginnen? Wij slaan graag de handen in elkaar en stellen samen met jou een woningverzekering op, volledig op maat.

Neem contact op en bescherm jouw warme thuis.

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag verder. Contacteer ons op 089 35 05 31 of mail info@frankroets.be

Partner voor een gezonde toekomst

Jouw toekomst is onze zorg. We zoeken voor ieder risico de juiste verzekering zodat we je een gezonde toekomst kunnen garanderen.
Bij ons vind je de verzekering die je nodig hebt.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Vertrouwen

Vertrouwensvol

Deskundig team

Team van deskundigen

Transparante communicatie

Transparante communicatie